Vad längtar ni efter?

Vad är din största längtan, och vad har ni för gemensamma drömmar?

Många längtar efter att göra något tillsammans med sin partner, eller efter att ha mer tid tillsammans.
Det kan vara fint att gemensamt skapa, drömma och sedan också uppleva det tillsammans.

Ibland kan det kännas som om att man behöver vänta in rätt ögonblick, eller som att det inte är rätt tajming just nu. Ofta är det bara en tanke som vi har i huvudet. Vi tror att vi behöver invänta rätt ögonblick, eller att det är vissa saker som måste fixas innan vi kan fatta beslut om vissa drömmar eller projekt som vi vill genomföra.

Tänk så här: om ni bara hade några månader kvar tillsammans. Skulle ni fortsätta leva som ni gör idag eller skulle ni tillbringa tiden på något annat sätt? Ni kanske är helt nöjda som det är, men det kan ändå vara värt att fråga sig själv om ni fyller tiden med det ni verkligen vill och behöver.

Ta en funderare på vad det är som är värdefullt och viktigt i relationen och i livet. Ni kanske behöver lite mer av att ”bara vara” tillsammans istället för att göra och prestera. Att bara få mötas, se varandra, uppskatta det ni har. På riktigt!

Solnedgång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait