Jobba medvetet med relationen

Att vara i en relation är hela tiden ett arbete. Det har visat sig att för att vi ska kunna bevara kärleken behöver vi jobba medvetet med relationen hela tiden.

Många tror att relationen ska sköta sig själv, och när den inte gör det så känns det hopplöst. Men det är inte hopplöst, det går att jobba på, förbättra och fördjupa relationen.

Tyvärr är det så att många lämnar sina relationer helt i onödan, eftersom de tror att det är kört och meningslöst att försöka fördjupa relationen och skapa större förståelse för varandra och sin partner.

Allt för ofta beror det på att vi saknar de rätta verktygen i hur vi ska hantera svåra samtal med vår partner. Svåra samtal som är nödvändiga för att föra oss som par framåt i rätt riktning. Det kan vara något som ligger och gnager som vi behöver ta upp till diskussion, men väljer att avstå just för att vi inte vet hur vi ska hantera situationen om det skulle uppstå en konflikt eller om vi helt enkelt inte förstår varandra.

Vill ni har hjälp med att fördjupa er relation till varandra (och till er själva), då kan ni med fördel gå en kurs hos oss. Antingen tillsammans med andra par eller en skräddarsydd kurs för enbart er!
Se utbud här.

Vi ser fram emot att möta er och få guida er till en tryggare relation.
Varmt välkomna att höra av er till info@parrelationer.one
Med kärlek, Camilla och Martin.

Händer i solnedgång
Händer i solnedgång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait