Investering av relationen

Dags att göra en investering i relationen?!

Vi behöver regelbundet göra investeringar i våra relationer. De sköter sig tyvärr inte av sig självt. Man kan ju tycka att det ska vara enkelt, men det är ett ständigt pågående arbete att vara i en relation. Och det kan vara värt det, om det leder er som par framåt!

Om ni däremot känner att ni inte kommer vidare utan bara står och stampar då kan det kännas lite kämpigt. Det kan också kännas som att det inte är någon idé att fortsätta vara i en relation eftersom ni känner att ni inte kommer vidare. Det kan kännas som ni fastnar i ett hjulspår eller i en nedåtgående spiral.

Men det går att komma vidare….. Det går till och med att komma ur de där gamla hjulspåren och vända trenden till en uppåtgående spiral, istället för en nedåtgående.
Det kan vara värt att unna er att gå i parterapi. Alla par kan ha glädje av att gå i samtal minst en gång om året för att göra en hälsoundersökning av relationen. Hur mår vår relation just nu? Vad behöver vi hjälp med?

Alla relationer är olika. Genom att gå i samtal eller att gå en parrelationskurs kan ni få verktyg som passar just er och er relation. När ni skaffat er verktyg och modeller som passar just er relation så kan ni använda dem på egen hand hemma, ofta och om och om igen.

Det kommer att påverka er relation till det bättre. På alla plan.

Att göra en hälsoundersökning av er relation är ett sätt att jobba förebyggande med relationen.
Ni är värda det!

Äng
Blomsteräng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait