Helgkurs för Par – Håll om Mig.

Fredag 28 oktober – Söndag 30 oktober 2022.

Den här helgen inriktar vi oss på EFT – Emotionellt Fokuserad Parterapi. Vi utgår från boken Håll om mig som är skriven av Sue Jonsson, som även är grundaren till EFT.

Parrelationskurs – Håll om mig

Den här parrelationskursen hålls på Mörbacka Gårdsretreat i Norra Värmland.
Vi startar med incheckning och gemensam middag fredag eftermiddag 28/10 och avslutas söndag med lunch 30/10.

Kursen är för er par som önskar förbättra er relation, och för er par som vill komma vidare i er relation. Till exempel är det mycket vanligt att vi fastnar i mönster som gör det lätt att tolka den andres beteende negativt. Det är svårt att på egen hand se mönstret som båda bidrar till och ännu svårare att bryta det. Kursen erbjuder redskap för er som par att ta itu med det negativa mönstret och att ersätta det med nya, positiva erfarenheter.

Vår förhoppning är att ni efter kursen ska 

Ha större förståelse för Kärlek
Känna till de viktigaste aspekterna för att kunna älska och bli älskad fullt ut i en relation
Förstå sin egen och sin partners känslomässiga reaktioner och behov
Kunna beskriva och kontrollera det negativa samspel som skapar smärta och avstånd i relationen
Att kunna ge varandra det ni behöver för att känna trygghet i relationen
Kunna använda er av de verktyg ni fått ta del av under kursen

Materialet vi använder under kursen har vi hämtat från forskning, erfarenheter och praktiserande av EFT, Emotionellt Fokuserad Parterapi av grundaren till metoden, Sue Johnson. Vi använder oss av, och utgår ifrån boken ”Håll om mig” som är skriven av Sue Johnson.
Boken ingår i kursavgiften, men kan även beställas på OrdGlob Förlag http://www.ordglobforlag.se/hall_om_mig.html

Vi som håller i kursen

Camilla och Martin har lång erfarenhet av personlig utveckling och utbildning inom flera olika områden.

Camilla har under hela sitt vuxna liv utforskat olika verktyg för personlig utveckling och växande. Idag arbetar hon med kurser, coaching och qigong.. Camilla brinner verkligen för att hjälpa andra par att hitta passion, gemenskap och förståelse för varandra. Hon har förmågan att se hela paret och bjuda in dem till att öppna upp inför det de behöver arbeta med, så att de kan leva mer i sanning, kärlek och tillit.

Martin har erfarenhet från flera olika brancher, bland annat hantverk och inom socialt arbete som socionom. Han har även utbildat sig i och erfarenhet av Emotionellt Fokuserad Parterapi (EFT) rosenmetoden, sorgbearbetning, coaching, tankefältsterapi, qigong och healing. Martin har ett stort engagemang och vill hjälpa er som par till en fördjupad relation. Han är mannen som står stadigt med båda fötterna djupt förankrade i jorden. Med sin intuition kan han guida er till den plats där ni kan växa och utvecklas som bäst och mest.

Dessa dagar kommer ni att bli väl omhändertagna och guidade av oss kursledare. Vi sköter allt runt omkring så ni kan tryggt slappna av och njuta. Det är frivilligt att vara med på alla moment men vi rekommenderar varmt att delta i så stor utsträckning som möjligt då det ger störst och bäst resultat.
Vi rekommenderar även att stänga av mobil och dator under helgen, så att ni kan fokusera helt och fullt på kursens innehåll och på varandra som par.

Boende: Ni bor i eget dubbelrum. Sängkläder och handdukar finns på boendet så det behöver ni inte packa med. Det finns två badrum i boendet som ni delar med övriga deltagare. 

Maten: Vi serverar hemlagad kärleksfullt tillagad mat under retreatet.
Ni erbjuds middag fredag, lördag kl 18. Frukost lördag, söndag kl 9. Lunch lördag, söndag kl 13. Däremellan finns möjlighet att dricka te och äta frukt.

Investering: 6000 kronor/par
Det som ingår är: Kurs (samtal, övningar, föredrag), kursmaterial, Boken ”Håll om mig”, boende i eget dubbelrum, helpension, fantastisk natur och gemenskap. Alla övningar görs tillsammans med din partner.

Anmälan och frågor skickas till info@parrelationer.one 

Välkommen till en helg i Kärlekens tecken!

Himlen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait