Efter semestern

Hur mår ni som par efter semestern?

Att visa förståelse för sin partner utan att ge upp sina egna värderingar och önskemål kan vara en utmaning. Vi behöver tillgodose våra egna behov samtidigt som vi tar hänsyn till vår partners önskemål. Här kan det bli missförstånd och konflikt, därför är det otroligt viktigt att skaffa sig förståelse för ”varför” vi vill olika saker. Det handlar ofta om uppväxt, erfarenhet och värderingar!

Kommunikation

Ibland vill vi samma saker, och det är ju fantastiskt när det bara flyter på…. Men om, eller när, vi börjar missunna varandra, det börjar skava lite, då tappar vi lätt kommunikationen. Vi sluter oss och stänger vår partner ute.

När vi hamnar i den här onda nedåtgående spiralen – då är vi verkligen inte vårt bästa jag! Men om vi jobbar med oss själva, får bättre ”självinsikt”, lär känna oss själva och slutligen tycker om oss själva. Då blir vi en bättre version av oss själva, och kan också möta vår partner med respekt och på ett kärleksfullt sätt.

Hjärta
Hjärta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait