Känner du motstånd att gå i parsamtal?

Till dig som känner motstånd att gå i parsamtal.

Personer som känner motstånd från början, inser ganska snart, och förstår, hur skönt det kan kännas att få hjälp när de väl kommer närmare sin partner.

Om du tvärt säger nej till att gå i parterapi, så gör du det av en anledning. Du kanske har en förställning om att det bara är personer med stora problem som går i terapi, som du kanske inte kan identifiera dig med……

Ofta ligger det en bakomliggande rädsla för att inte vilja prata om känslor eller att känna sig otillräcklig och dålig som partner. Eller det kan finnas en rädsla om att allt kommer att bli värre om man börjar samtala om saker som man tidigare valt att sopa under mattan. Vår erfarenhet är att det kan bara bli bättre när man väl börjar prata…..

Det finns absolut förståelse för båda parternas beteende i en relation! Man kan tycka att ens partner gör fel, men det finns alltid en anledning till varför man gör som man gör. Som tredje part i ett samtal är det viktigt att se båda parterna, även om den ena kanske inte gör alla ”rätt”.

Till dig som känner motstånd till att gå i parsamtal kan vi trygga dig med att vi lägger störta vikt och fullt fokus på att lyssna på dina argument och frågor. Du kan känna dig helt trygg i våra samtal.

Pion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait